12 points Performance Management

​

COMPANY IMPRESSION SCAN

12 points Performance Management

​

COMPANY IMPRESSION SCAN

Ieder bedrijf is anders

Bijvoorbeeld een advocatenkantoor wil een totaal andere uitstraling hebben dan een machinefabriek. Daarom zal iedere Scan altijd langs de lat gelegd worden van de identiteit van jouw bedrijf.

​

Een praktisch verslag

Met het uiteindelijk rapport dat je krijgt kun je meteen aan de slag. Je ziet in één oogopslag waar je goed scoort (dát is fijn om te weten). En je krijgt handige tips om snel verbeteringen te kunnen realiseren waar dat nodig is.

​

De eerste indruk

Voordat jouw belangrijke klant of sollicitant komt, kijk je vaak nog even in de spiegel en ruim je snel je bureau op. Prima, er kan niks meer misgaan! 

​

Dat in een paar seconden een eerste indruk over je gevormd wordt dat weet je maar al te goed. Maar sta je er wel eens bij stil dat dat net zo goed voor jouw bedrijf geldt? 

​

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk! Wil je weten hoe de eerste indruk is van jouw bedrijf? 

Laat een Company Impression Scan maken. Je krijgt dan een volledig overzicht met plus en min punten van alle facetten van je bedrijf waar een bezoeker mee te maken krijgt. 

​

De volgende keer weet je zeker dat het met jouw eerst indruk wel goed zit. Dat voelt lekker!

​

​

Kan ik zelf ook een scan maken van mijn bedrijf?

Het antwoord is kort: Nee! Na een tijdje ben je ‘bedrijfsblind’ geworden. Dat ligt niet aan jou hoor, zo werkt het brein nu eenmaal. Denk maar aan je eigen huis. Eerst stoor je je aan die draadjes waar nog een lamp moet komen, op een gegeven moment zie je het niet meer. Totdat daar eindelijk een lamp hangt, dan denk je: ‘dat had ik veel eerder moeten doen’. Wacht dus niet te lang.

​

​

​

Hoe is de eerste indruk van jouw bedrijf?

COMPANY IMPRESSION SCAN

Voor € 1.750 is je bedrijf klaar voor de volgende stap!

​

  • Voorgesprek met bepalen van de meetlat (identiteit)
  • Strategiebepaling
  • Uitgebreide persoonlijke ‘inspectie’ ter plaatse
  • Controle op afstand
  • Compleet verslag
  • Advies op maat
  • Praktische instructies voor uitvoerenden